POSLOVNO MREŽENJE ZA PODJETJA

Povečajte uspeh svojega podjetja s pravim znanjem in novimi veščinami mreženja!
Verjamem, da ima veliko podjetij s poslovnim mreženjem kar nekaj izzivov in eden najbolj pogostih je ta, da v podjetju nimajo razvite kulture poslovnega mreženja.

Kakšni so izzivi mreženja povprečnega podjetja pri nas?

  • 1. Vodstvo razume in podpira poslovno mreženje, zaposleni pa ne in z odporom gradijo odnos s poslovnimi parterji, ne želijo investirati dodatnega časa za poslovno mreženje. Če pa so »prisiljeni« mrežiti, dajo sogovornikom jasno vedeti, da jim je vse skupaj odveč. Si lahko predstavljate, kakšno poslovno škodo lahko tak sodelavec povzroči podjetju?

  • 2. Zaposleni bi se mrežili, povezovali, hodili na sestanke zunaj pisarne s ciljem poglobiti odnos s poslovnim parterjem, stranko, pridobiti nove posle, a nimajo podpore s strani vodstva. Taki zaposleni velikokrat plačujejo iz svojega žepa in se povezujejo zunaj delovnega časa brez vednosti vodstva. Kaj mislite, koliko časa bo tak zaposleni proaktiven oziroma koliko časa bo še ostal v taki organizaciji?

  • 3. Ne vodstvo in zaposleni nimajo ozaveščenega pomena mreženje, ne vidijo potenciala v poslovnem mreženju in so posledično na tem področju pasivni.

  • 4. Vodstvo ne razume, da je potrebno, da vsak zaposleni dolgoročno investira v rast poslovne mreže, in posledično pričakuje hitre rezultate predvsem v prodajnih številkah. Vse skupaj pa povzroča samo slabo voljo v podjetju.

Zakaj je smiselno, da že danes investirate v poslovno mreženje?

  • 1. Želite imeti postavljeno kulturo mreženja znotraj podjetja oziroma jasne usmeritve in pravila igre v sklopu poslovnega mreženja?

  • 2. Želite dvigniti nivo razumevanja in komunikacije znotraj organizacije?

  • 3. Želite, da vaši zaposleni poznajo vse skrivnosti, kako pridobiti novi kontakt, kako z obstoječimi kontakti ohraniti in poglobiti odnos, kako se pravočasno umakniti iz napačnega kontakta?

  • 4. Želite imeti v podjetju bolj proaktivne zaposlene in posledično več posla, več poslovnih pobud, več povezovanja zunaj in znotraj podjetja, več pravih informacij ob pravem času?

  • 5. Želite poskrbeti, da vaši zaposleni na pravi način predstavljajo vašo blagovno znamko zunaj podjetja?

  • 6. Si lahko predstavljate, kako super bi bilo, če bi imeli zaposlene, ki vas nenehno bogatijo, ne da so vam v breme?

Če ocenjujete, da so vaši sodelavci premalo aktivni

pri pridobivanju novih
kontaktov

pri pridobivanju
novih poslov

pri ohranjanju odnosov z obstoječimi partnerji

pri vzpostavitvi in grajenju odnosov z novimi kontakti

Verjamem, da je skrajni čas, da vaši sodelavci pridobijo nova znanja in veščine na področju poslovnega mreženja. Zaupajte mi, da za vaše podjetje pripravim ponudbo po meri vaših izzivov mreženja in potencialov.

 

Želite biti bolj proaktivni in z novim znanjem mreženja ustvariti veliko novih kontaktov?

Začnite tako, da stopite v stik z mano!

Imate vprašanje ali želite ponudbo?

Moja osebna 100 % garancija

Verjamem v to, kar delam in za vse prenose svojega znanja in kvalitetno opravljenega dela ponujam 100 % garancijo vračila denarja. Če ne boste zadovoljni s predano vsebino in mojim pristopom, vam plačilo povrnem v celoti.

Partnerji