AKADEMIIJA
POSLOVNEGA IN SOCIALNEGA
MREŽENJA

Prijava na akademijo

  Veseli me in iskreno se vam zahvaljujem, da se nam boste pridružili na Akademiji poslovnega in socialnega mreženja.

  Prosim, izpolnite spodaj navedeni obrazec in se vam kmalu oglasim z dodatnimi usmeritvami.

  Še enkrat hvala in ostanimo povezani.

  Boško Praštalo

  Soglasje (označi)

  Za pomoč ali dodatne informacije sem vam na voljo bosko@sellution.si, 040 338 634
  Informacije o obdelavi osebnih podatkov

  Upravljavec Sellution d.o.o. bo vaše osebne podatke iz prijavnice obdeloval za namen prijave na akademijo in njeno izvedbo (pravna podlaga je izvajanje pogodbe). Če ste se strinjali (pravna podlaga je vaša svobodna osebna privolitev) s prejemanjem naših ponudb, lahko svoje soglasje kadarkoli prekličete preko povezave v prejetem sporočilu ali nam pošljite e-sporočilo. Podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo za namen optimizcije našega dela obdelovali tudi na podlagi našega zakonitega interesa (optimizacija poslovanja). Podrobneje si o varstvu osebnih podatkov lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

  18. november 2020 - 3. februar 2021

  Four Points by Sheraton Ljubljana Mons
  Pot za Brdom 4, 1000 Ljubljana

  }

  Čas delavnice
  10 srečanj
  vsako sredo od 17:00 do 20:00
  1.195,00 EUR DDV že vključen
  V ceno všteta pred vsakim sklopom dobrodošlica s kavo in manjšim prigrizikom + 1 x odmor s kavo, brezplačno parkiranje za vse udeležence

  Z Boškotom sva sodelovala dve leti. Mojemu podjetju in meni osebno je pomagal na področju poslovnega mreženja in trženja, Sodelovanje z njim je obrodilo sadove na področju vpeljave novih procesov in izboljšave obstoječih marketinških orodij. Na osebni in poslovni ravni je neverjeten. Seje z njim so navdihujoče in dajejo vam občutek, kot da je vse mogoče. Poleg tega je kadarkoli na voljo, je praktična oseba s hitrimi idejami za vsakodnevne poslovne izzive.

  Aleš Čadež

  Co-founder & CEO, Kaldi IT
  Creating digital masterpieces

  »Navdušujoča prodaja in neverjetne poslovno mreženjske lastnosti poleg odlične osebnostim« je stavek, s katerim bi opisal Boška. Skupak z ženo Mirjano sta odlična ekipa in njun pristop do ljudi me je zaljubil v projekt Superbrands, še preden smo začeli sodelovati. Vesel sem, da sem ga spoznal in navdušen, da bova skupaj še bolj sodelovala tudi v prihodnosti.

  Aljaž Peklaj

  Entrepreneur | Brand & Business Developer |e-Commerce and Digital Marketing Expert
  Z Boškotom sodelujem že nekaj let in zlahka rečem, da je eden tistih poslovnih znancev, ki jih želite imeti celo življenje. Njegov pozitiven odnos do ljudi, osupljiv smisel za humor in nenasitna strast do svojega dela so resnično navdihujoči. Njegovo strokovno znanje o prodaji in povezovanju B2B je neprimerljivo, resnično pooseblja to o čemer sam predava. Vsakemu odpre oči glede pomena gradnje in negovanja poslovnih odnosov. Če želite, da vaše podjetje uspeva z novodobno prodajo in plodnim poslovnim omrežjem, je Boško ta, ki vam lahko pomaga doseči svoje cilje.

  Manca Korelc

  Awarded Marketer Helping B2B Companies Using LinkedIn for Marketing & Sales

  Ko gre za prodajo B2B, Boško dejansko naredi, kar govori. Bil je pravi »game changer« za naše podjetje. Našemu prodajnemu timu je prinesel strukturo in še pomembneje, navdih! Je človek integritete in nekdo, na katerega lahko računate, še posebej, ko vam postane težko. Ne glede na situacijo daje rezultate z nasmehom na obrazu in navdihuje ekipe, s katerimi dela, da storijo enako. Razume, da gre pri prodaji za smiselne povezave z ljudmi, njegova široka mreža pa je dokaz, da je mojster svoje obrti.

  Domen Rozman

  Entrepreneur | Brand & Business Developer | e-Commerce and Digital Marketing Expert