Programi poslovnega in socialnega mreženja

Vzemite prihodnost v svoje roke in začnite načrtno graditi svojo mrežo.

Verjamem, da boste ob moji podpori in v sklopu programov poslovnega in socialnega mreženja varno in zanesljivo osvojili vse potrebne veščine in znanja za kvalitetno dolgoročno grajenje poslovne in socialne mreže. Povežimo se in skupaj kreirajmo boljšo prihodnost.

Akademija
poslovnega in socialnega
mreženja

Vikend delavnica
poslovnega in socialnega
mreženja

Online tečaj

Osebno
svetovanje

Predavanja

Naši predavatelji

Boško Praštalo

Boško Praštalo

Z več kot 20-letnimi prodajnimi izkušnjami, ki rad povezuje prave ljudi. V zadnjih letih svojo strast do poslovnega mreženja prenaša tako na posameznike kot na podjetja.

Manca Korelc

Manca Korelc

Samostojna svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami v svetu digitalnega marketinga, ki pomaga podjetjem pri uporabi LinkedIna za marketing in prodajo.

Petra Kovač

Petra Kovač

Že več kot 10 let se posveča povezovanju, oblikovanju in nadgrajevanju ekip. S pomočjo njenih teambuildingov ekipe premikajo meje, a ne le v številkah, nagradah in statistiki, temveč v odnosih, komunikaciji, povezanosti in enotnosti.

Darja Brečko Poženel

Darja Brečko Poženel

Z 20-letnimi izkušnjami v marketingu in brandingu z lastno kreativno agencijo DBP brand design studio. Podjetnica, večkrat nagrajena doma in v tujini. Docentka na fakulteti za dizajn.

Z Boškotom sva sodelovala dve leti. Mojemu podjetju in meni osebno je pomagal na področju poslovnega mreženja in trženja, Sodelovanje z njim je obrodilo sadove na področju vpeljave novih procesov in izboljšave obstoječih marketinških orodij. Na osebni in poslovni ravni je neverjeten. Seje z njim so navdihujoče in dajejo vam občutek, kot da je vse mogoče. Poleg tega je kadarkoli na voljo, je praktična oseba s hitrimi idejami za vsakodnevne poslovne izzive.

Aleš Čadež

Co-founder & CEO, Kaldi IT
Creating digital masterpieces

»Navdušujoča prodaja in neverjetne poslovno mreženjske lastnosti poleg odlične osebnostim« je stavek, s katerim bi opisal Boška. Skupak z ženo Mirjano sta odlična ekipa in njun pristop do ljudi me je zaljubil v projekt Superbrands, še preden smo začeli sodelovati. Vesel sem, da sem ga spoznal in navdušen, da bova skupaj še bolj sodelovala tudi v prihodnosti.

Aljaž Peklaj

Entrepreneur | Brand & Business Developer |e-Commerce and Digital Marketing Expert
Z Boškotom sodelujem že nekaj let in zlahka rečem, da je eden tistih poslovnih znancev, ki jih želite imeti celo življenje. Njegov pozitiven odnos do ljudi, osupljiv smisel za humor in nenasitna strast do svojega dela so resnično navdihujoči. Njegovo strokovno znanje o prodaji in povezovanju B2B je neprimerljivo, resnično pooseblja to o čemer sam predava. Vsakemu odpre oči glede pomena gradnje in negovanja poslovnih odnosov. Če želite, da vaše podjetje uspeva z novodobno prodajo in plodnim poslovnim omrežjem, je Boško ta, ki vam lahko pomaga doseči svoje cilje.

Manca Korelc

Awarded Marketer Helping B2B Companies Using LinkedIn for Marketing & Sales

Ko gre za prodajo B2B, Boško dejansko naredi, kar govori. Bil je pravi »game changer« za naše podjetje. Našemu prodajnemu timu je prinesel strukturo in še pomembneje, navdih! Je človek integritete in nekdo, na katerega lahko računate, še posebej, ko vam postane težko. Ne glede na situacijo daje rezultate z nasmehom na obrazu in navdihuje ekipe, s katerimi dela, da storijo enako. Razume, da gre pri prodaji za smiselne povezave z ljudmi, njegova široka mreža pa je dokaz, da je mojster svoje obrti.

Domen Rozman

Entrepreneur | Brand & Business Developer | e-Commerce and Digital Marketing Expert

Partnerji